Meer dan 1.800 vakantieadressen in Normandië

Ontdek een kleine 1.800 vakantiehuizen: villa’s, huizen, appartementen. Kies de vakantieaccommodatie van uw dromen en geniet van een zorgeloze vakantie!

 

De ideale oplossing voor een vrije, ongebonden vakantie in Normandië: huur een vakantiewoning! Ontdek de charme van typisch Normandische huizen en beleef fijne momenten met vrienden of met het gezin. Royale villa, zomerhuis op het platteland, eenkamerappartement aan zee, appartement in de stad, accommodatie met zwembad in Normandië... De vakantiewoningen van Gîtes de France en Clévacances beloven een stijlvolle vakantie in La Manche in Normandië. Reserveer een vakantiewoning vanaf € 280/week voor 4 personen.

Gaat het niet snel genoeg? Bekijk onze selectie vakantiehuizen die in een paar muisklikken online gereserveerd kunnen worden.

Vragen? Advies nodig? Neem contact op met onze reserveringscentrale.
Onze medewerksters zijn te bereiken op +33 (0)2 33 56 28 80

 

Online te reserveren vakantiewoningen

 

Kies uit meer dan 500 vakantiewoningen en reserveer uw accommodatie in een handomdraai.

✔ Gîtes de France
✔ Clévacances
✔ Vakantiewoningen en appartementen

 

Gite en famille à bretteville sur ay

 

_______________________________________________________________________________________

 

Reserveer een accommodatie in de stad

 

U duikt liever in de stadsdrukte? Reserveer een accommodatie in een van de steden van het departement en profiteer van de binnenstad:
 

✔ Granville
✔ Saint-Lô
✔ Cherbourg
✔ Coutances
✔ Avranches

 

 

_______________________________________________________________________________________

 

Vakantiewoning aan zee

 

Snuif de zilte zeelucht op, geniet van het uitzicht langs de kust vanuit uw huisje... Een droom die werkelijkheid kan worden, in elk geval tijdens uw vakantie! Bekijk onze selectie vakantiehuizen aan zee, op enkele meters van de stranden of aan het water.