Reserveer een vakantieaccommodatie met zwembad in Normandië

Vakantie is vaak synoniem met lekker niets doen, recreatie, ontspanning, sport... Wat is er fijner dan zich heerlijk ontspannen op het water, zwemmen of wat watergym doen!

 

Het is tegenwoordig heel goed mogelijk om een vakantie in Normandië door te brengen met een weldadig zwembad ter plekke, in welke accommodatievorm dan ook. Ontdek La Manche, vakantiedepartement in Normandië, en geniet van de landschappen, stranden, en de goede keuken... Bekijk onze selectie vakantieaccommodatie met zwembad in Normandië: camping, hotel, vakantiewoning, chambre d'hôte...

 

piscine fotolia

 

Campings met zwembad

 

Het aanbod van campings met een zwembad is gevarieerd in La Manche. Al naargelang de gekozen bestemming – de baai van de Mont Saint-Michel, de omgeving van Coutances, de Cotentin, ... -, u vindt moeiteloos een camping met een of meer zwembaden.

 

weekend famille normandie

 

_______________________________________________________________________________

 

Vakantiewoningen met zwembad

 

Geniet van een rustgevende vakantie in Normandië en kies voor een vakantiewoning met een zwembad. Recreatie en waterpret gegarandeerd, en wel zonder de deur uit te gaan! Moderne villa, natuurstenen huis, op het platteland, aan zee... Bekijk onze selectie.

 

_______________________________________________________________________________

 

Hotels met zwembad

 

U bent een paar dagen op vakantie in Normandië? Overnacht in een hotel met een zwembad in La Manche...
Bekijk onze selectie.


Week-end détente de la Manche (hôtel Ariane)
 


 

_______________________________________________________________________________

 

Chambres d'hôte met zwembad

 

Boek een of meerdere nachten in een chambre d'hôte met een zwembad. Na een dag wandelen of bezienswaardigheden bekijken bent u vast toe aan wat ontspanning in het water...