Beleef een authentieke vakantie aan het Kanaal in La Manche, Normandië!

 

Ga voor ontspanning naar de kust van het Kanaal in La Manche. Ruime keuze uit vakantiewoningen, appartementen, campings, hotels… Organiseer uw vakantie in Normandië naar believen.

Zin in een authentieke vakantie? Bekijk onze vakantietips in La Manche. Vakantiewoningen met zwembad, gezinsaccommodatie, stijlvolle campings, vakantie in de natuur...

Met het gezin, met vrienden of samen, kies een vakantie die bij u past: in stad of dorp, zen, natuur, actief en sportief... Profiteer van uw vakantie om uw favoriete activiteiten te beoefenen: sport, rust, recreatie...
Een huisje voor de hele bups, vakantiewoning met zwembad, appartement in de stad, studio aan zee, hotel, chambre d'hôte, huis op het platteland... Bekijk onze accommodatieselectie in Normandië.

 

Accommodatie voor een vakantie aan zee

U bent op zoek naar een accommodatie aan zee? Hotel, chambre d'hôte, vakantiewoning, camping... neem een kijkje in onze selectie vakantieaccommodatie bij de stranden en de zee in Normandië.
 

Vakantie in Normandië

 

Voordelige vakantietips!

Op vakantie met een laag budget, dat kan in Normandië. Accommodatie voor scherpe tarieven, kamperen, activiteiten in de natuur, stranden. Ontdek al onze tips voor een voordelige en geslaagde vakantie.

Vakantie in Normandië

 

Gezinsvakantie in Normandië

Normandië is een ideale bestemming voor gezinnen. Bekijk onze vakantietips en ontdek de accommodatie die bij uw gezin past.

Vakantie in Normandië

Vakantie met zwembad

Kies voor momenten van ontspanning in Normandië en profiteer van zoveel mogelijk recreatie met een zwembad ter plekke. U vindt hier alle accommodatievormen voor een vakantie met zwembad in La Manche: vakantiewoningen, campings, vakantieresidenties...

Vakantie in Normandië

 

Meer dan 1.800 vakantieadressen

Vakantieplannen, dus vakantiedagen opgenomen? Kies uit meer dan 1.800 vakantieadressen in Normandië: huis, eenkamerappartement, vakantiewoning op het platteland of aan zee... Reserveer in een handomdraai.

Vakantie in Normandië

 

Al onze kampeeraanbiedingen

Op een natuurcamping in een tent, in een supercomfortabel chalet of stacaravan, kies de camping die het best bij u past.

Vakantie in Normandië

La Manche beschikt over een kustlijn van 355 kilometer met ongerepte landschappen tussen duinen en natuurhavens, de zee zover het oog reikt, een oneindige diversiteit in watersportactiviteiten... Deze streek langs het Kanaal heeft ook een sappig groen achterland met bossen, kilometers wandelpaden, een rijk erfgoed... Wissel rust af met recreatie, sporten en bezienswaardigheden bekijken. Ontdek de charmante badplaatsen Agon-Coutainville, Granville, Barneville-Carteret... Tijdens uw vakantie in Normandië zult u zich niet snel vervelen!